+389 ( 0) 75 211-306 info@beamfestival.mk

BEAM FESTIVAL

ЈА СЛАВИМЕ КРЕАТИВНОСТА, УНИКАТНОСТА, ИНОВАТИВНОСТА И ВРЕДНАТА И НАПОРНА РАБОТА НА ПРОФЕСИОНАЛЦИТЕ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА НАСТАНИ

 

Зошто БЕАМ ФЕСТИВАЛ

БЕАМ е фестивал кој има за цел да им оддаде признание на креативните идеи и настани, но и да се потенцира и поттикне важноста на настаните во маркетинг плановите на клиентите и компаниите. БЕАМ ја слави креативноста, уникатноста,  новативноста и вредната и напорна работа на сите актери во индустријата за организација на настани.