+389 ( 0) 75 211-306 info@beamfestival.mk

Контакт

За се што е потребно, ние сме тука да помогнеме!

• Да ви помогнеме ако за прв пат аплицирате на Фестивалот

• Да ви помогнеме да ја одберете вистинската категорија

• Да ги споделиме сите информации кои би ви биле потребни

• Да ви дадеме информации за цените и роковите

Phone

+389 ( 0) 75 211-306

Локација

Скопје, Македонија